Řasenka Maybelline - Total temptation [Recenze]

By 9:00 , ,

Dneska mrkneme na jednu novinku, se kterou přišla značka Maybelline.

Na začátek bych asi řekla, že řasenky Maybelline jsou moje nejoblíbenější. Ať už se jedná o the Colossal volum' (žlutá)  nebo o lash sensational (růžová). Obě používám ve voděodolné verzi a nemůžu na ně říct jediné špatné slovo. Řasy mají objem, barvu, nerozpíjí se, vydrží i extrémní podmínky. Jsou to topky, na které se můžu spolehnout. Navíc jsou poměrně levné a dostupné!




Proto jsem si pořídila i tuto novinku Total Temptation. Taky jsem na ni četla samé kladné recenze, takže jsem šla na jistotu. Chyba. Nejprve jsem měla chuť řasenku okamžitě vyhodit, potom jsem ji dala další šanci, při které jsem trošku změnila názor, ale ve finále ji považuju za úplný průměr. Řasenka ani nenadchne ani neurazí.

Řasy si vždycky natáčím kleštičkami, protože jsou přirozeně zplihlé a bez kleštiček bych žádné neměla. Po hodně řasenkách mají moje řasy tendence plihnout a i když je nejprve natočím, nános řasenky je na ně asi moc těžký.


Toto je i případ TotalTemptation. Řasenka má dokonalý štěteček, se kterým se dobře pracuje, má příjemnou konzistenci, je opravdu černočerná. Možná je až trošku moc mokrá, takže musíte dávat obrovský pozor, aby se neobtiskla (tento problém mám hlavně u spodních řas). Vůni řasenky asi hodnotit nebudu, protože žádnou necítím, i když všude slýchám, že voní po kokosu. 

Nevýhodou řasenky je to, že barva je hodně těžká, takže pokud si dáte více než jednu vrstvu, nejenom, že se vám udělají takové ty muší nohy (slepené řasy), ale řasy taky hodně ztratí na objemu. Při každém nánosu musíte opravdu pečlivě kontrolovat, jestli na štětečku nemáte zbytečně moc barvy.

Co hodnotím kladně je štěteček, barva, balení a výdrž. Balení je opravdu pěkné, pevné a elegantní. Výdrž je celodenní. Řasy se nerozpíjí, nerozhodí je asi troška deště, potu či sněhu. Ale řasenka NENÍ voděodolná.


Co hodnotím záporně je, že řasenka je příliš mokrá, obtiskává se, řasy slepuje a objem neudrží. Navíc mi přijde, že je na oku hrozně nepříjemná a hodně se vrství. U voděodolné Collossalky vůbec řasenku na řasách necítím, u TotalTemplation mám pocit, že mám obrovský nános.




You Might Also Like

4 komentářů

  1. Musím říct, že mě tato řasenka vůbec nezaujala. Asi tak jak píšeš, že neurazí ani nenadchne.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. První co mě napadlo tak z básníků: Ty máš kukadla, jak dvě zrcadla.:D
    No podle toho co píšeš, tak propadák :( Nezaujalo.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já na ní akorát koukala nedávno v DMku, zaujal mě totiž ten hezký obal :D Ale odhodlala jsem se jí zatím nekoupit, jelikož mám ted doma řasenky asi 3 a z toho jednu co používám fakt pravidelně. Každému sice vyhovuje něco jiného, nicméně dle toho co píšeš, to asi zas takový zázrak nebude. Ačkoliv myslím, že už jen kvůli tomu obalu ji hodně lidí bude chtít zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky rozděluje řasy a vydrží dost

    OdpovědětVymazat